• Kiváló ár-érték arány…

  Ez a szálloda kiváló ár-érték arányt kínál. Csodálatos helyen található, és minden fontosabb látnivaló a sétálóutcában felfedezhető. A szoba kialakítása kortárs volt. Az üvegzuhany a szoba közepén – szokatlan, de teljesen egyedülálló és látványos. A személyzet nagyon barátságos. A reggeli rengeteg lehetőséget kínál, frissen elkészített ételekkel. Nagyon szívesen ajánlom ezt a szállodát az utazóknak.

   
  Nagy Endre, Győr — 2012 Október 4.
 • Minden tökéletes volt…

  Minden tökéletes volt. Kiváló helyszín, kiváló létesítmények és a személyzet üdvözlése remek volt. Semmi baj nem volt. A vacsora csodálatos, a medence szuper divatos és látványos. Összességében az ár nagyon elfogadható egy 5 csillagos szállodát tekintve a városközpontban, közel az összes látnivalóhoz.

   
  Kiss Márta, Budapest — 2012 Szeptember 18.
 • Mindig emlékezetes lesz…

  Az itt töltött pár nap mindig emlékezetes lesz számunkra! Remek, színvonalas kiszolgálásban volt részünk, az étterem választéka bőséges volt. Az ételek minősége csodálatos volt, nagyon rég ettem már ilyen jóízű fogásokat. A kellemes vacsora elfogyasztása után, közvetlenül a szálloda mellett található egy borozó, ajánlom mindenkinek!

   
  Kovács József, Szeged — 2018.12.13.